Maandag

(Omdat het wat al te makkelijk is voor mij om weg te zakken in een of andere herfstdip, die nog verder aangezwengeld wordt doordat S. ons nog steeds elke nacht wakker houdt en ik vorig jaar rond deze tijd zo fijn met zwangerschapsverlof was.)

♡ S. naar de crèche brengen met dit weer. Ze kan inmiddels op de fiets, maar ik ga eigenlijk altijd lopen, omdat ik anders zo met haar moet sjouwen (naar de berging waar de fiets staat en als we bij de crèche aankomen). Ook wel fijn om de dag te beginnen met een wandeling (vooral met dit weer dus).
♡ S. in een vestje dat mijn oma nog heeft gebreid. Mijn oma is gestorven toen ik 12 was, maar dit is er nog. In de kast ligt een heel stapeltje, door verschillende mensen gemaakt voor mij en m’n zusje of voor M. en haar zusje, en dit is het moment voor S. om ze te dragen, qua weer en maat. Zo mooi wat je kan doen met handwerken (misschien zelf toch ook eens een vestje of een trui voor S. maken als ze deze niet meer past).
♡ Gelukte scones (naar dit recept). Clotted cream vind ik wat te vet, maar met margarine en fruitspread zijn ze ook erg lekker.
♡ Gesprekje met R. (3) op de crèche.
Ik: ‘Hé R.’
R. (boos): ‘Ik bén niet R. Ik ben een brandweer!’
♡ Op zondag al boodschappen hebben gedaan voor maandag. En dus iets meer rust als S. het helemaal heeft gehad (dagelijks grofweg vanaf 17.00 tot ze naar bed gaat, of in ieder geval tot ze borstvoeding heeft gehad). Natuurlijk waren we alsnog een ingrediënt vergeten, maar dat heb ik redelijk kunnen oplossen.
♡ Lachen om Zondag met Lubach, hoe pijnlijk en raak het vaak ook is. Of misschien wel juist daarom. Ineens gebruikten ze ook weer mijn favoriete soundbite!
♡ Bloggen. Zonder pretenties.
♡ Mensen die de moeite nemen berichten te beantwoorden.
♡ Eindelijk weer een breiprojectje afronden. Met de nadruk op ‘tje’, maar toch. Later meer hierover!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *