Handwerkloket

Op deze pagina vind je mijn handwerkpatronen. De pdf’s zijn beschikbaar via Payhip en Ravelry.

Interpunctie
Payhip | Ravelry

Breipatroon voor een dubbelgebreide infinity scarf met leestekens.


Sketchbook Scarf
Payhip | Ravelry

Haakpatroon voor een grote sjaal met kleurpotloden, borduursel en franje.

De BreiSTER

Als kandidaat van De BreiSTER, de brei- en ontwerpwedstrijd van Wolplein, heb ik verschillende patronen ontworpen. Ook die laat ik hier graag aan je zien. Misschien goed om te weten: in het kader van de wedstrijd heb ik mijn rechten op deze patronen moeten overdragen aan Wolplein. Als je een van deze patronen koopt, steun je mij dus helaas niet financieel.

Opdracht 1: Sokken ‘Van die dagen’

Blog | Patroon

Opdracht 2: ‘En-en-paashangers’

Blog | Patroon

In dit patroon vind je drie omkeerbare verrassingseieren (een ei met een tulp, een lenteweer-ei met een regenboog en een ei met een kuikentje), een paaswenshanger met VROLIJK PASEN en ZALIG PASEN, en een vogelhuisje waar je paaseitjes in kunt verstoppen.

Opdracht 3: Knuffel ‘Liefstebeest’

Blog | Patroon

Dit lieveheersbeest is moe, want ze heeft de hele dag rondgesjouwd met haar schild. Dat heeft ze nu afgelegd. Ze heeft haar pyjama aangetrokken (die is uiteraard ook rood met zwarte stippen) en nestelt zich nu lekker in haar slaapzak van bladeren.

Het patroon bevat instructies voor het lieveheersbeest, de pyjama en de slaapzak. De pyjama en de slaapzak kunnen aan en uit. Door de verschillende gezichtjes aan beide kanten (wakker en slapend) kan het lieveheersbeest ‘echt’ slapen.

Opdracht 4: Sjaal VierKANT

Blog | Patroon

Voorkant

Achterkant